Eugènia Mussons

Interiorista i decoradora

La meva passió pel disseny i la decoració m’ha portat a exercir la meva professió des de molt jove. Per a mi, dibuixar, projectar, crear o transformar espais,… és més que la meva vocació: és una necessitat, una manera de comunicar. I és aquesta passió la que em continua motivant cada vegada més, ja que avui dia disposem d’un ventall de materials i tecnologies tan ampli que no hi ha límits per a la creativitat.

I junt amb aquesta, la meva altra passió: escoltar, parlar amb els clients, dedicar-los temps per poder conèixer els seus gustos, necessitats, preferències…, i, d’aquesta manera, oferir-los un assessorament personalitzat i d’alta qualitat: que el client pugui escollir, d’entre totes les diverses opcions, la que s’adapti millor a la seva forma de ser i viure, perquè disposi de tota la informació necessària. I aconseguir que l’espai sigui una perllongació de la pròpia personalitat, perquè el lloc on fem vida diu molt de cadascú de nosaltres.

Eugènia Mussons és nascuda a Terrassa, l’any 1959. Va estudiar disseny i decoració a l’Escola IADE de Disseny i Decoració de Barcelona, l’any 1979. Té una gran experiència professional, ja que sempre he estat treballant en aquest sector, tractant directament amb els clients, i també com a dibuixant i dissenyadora de mobles per a firmes i botigues reconegudes, etc.